Daarvoor beschikt Mitsubishi UFJ Financial Group over een oorlogskas van meer dan 500 miljard yen, wat overeenstemt met 5,70 miljard dollar. Momenteel zouden er een 7-tal dossiers op tafel liggen.

Het zou telkens gaan om banken van dezelfde omvang als UnionBanCal. Het is de bedoeling van Mitsubishi UFJ Financial Group om de winsten overzee met 40% te verhogen tot 1000 miljard yen.

De Japanse bank kijkt naar het buitenland omdat in eigen land de economie kwakkelt en de bevolking daalt. Het is de bedoeling van Mitsubishi UFJ Financial Group om tot de top 10 van de banken in de Verenigde Staten te behoren.

Daarvoor beschikt Mitsubishi UFJ Financial Group over een oorlogskas van meer dan 500 miljard yen, wat overeenstemt met 5,70 miljard dollar. Momenteel zouden er een 7-tal dossiers op tafel liggen. Het zou telkens gaan om banken van dezelfde omvang als UnionBanCal. Het is de bedoeling van Mitsubishi UFJ Financial Group om de winsten overzee met 40% te verhogen tot 1000 miljard yen. De Japanse bank kijkt naar het buitenland omdat in eigen land de economie kwakkelt en de bevolking daalt. Het is de bedoeling van Mitsubishi UFJ Financial Group om tot de top 10 van de banken in de Verenigde Staten te behoren.