Ook in andere Chinese steden zouden er problemen zijn opgedoken die maar moeilijk onder controle raken. De besturen van vermelde steden zou onder andere garanties hebben verstrekt voor toegestane leningen, dit naar aanleiding van een imploderende vastgoedmarkt.

In een stad als Zhengzou zou de leegstand al bijna een kwart bedragen en nog altijd een stijgende trend vertonen. Uiteindelijk worden de belastingbetalers gedwongen om op te draaien voor de uitwassen van de vastgoedmarkt. In sommige steden zou er letterlijk sprake zijn van paniek op de vastgoedmarkt.

Ook in andere Chinese steden zouden er problemen zijn opgedoken die maar moeilijk onder controle raken. De besturen van vermelde steden zou onder andere garanties hebben verstrekt voor toegestane leningen, dit naar aanleiding van een imploderende vastgoedmarkt. In een stad als Zhengzou zou de leegstand al bijna een kwart bedragen en nog altijd een stijgende trend vertonen. Uiteindelijk worden de belastingbetalers gedwongen om op te draaien voor de uitwassen van de vastgoedmarkt. In sommige steden zou er letterlijk sprake zijn van paniek op de vastgoedmarkt.