Een positief signaal is dat er minder gedwongen verkopen van huizen waren in de Verenigde Staten in de loop van de maand febuari. Volgens de cijfers van RealtyTrac was er sprake van een daling met 14% ten opzichte van januari.

In vergelijking met twaalf maanden geleden bedraagt de daling zelfs 27%. Het is echter nog wat vroeg om al victorie te kraaien, want het aantal foreclosures kan weer gaan toenemen.

Heel wat onteigeningsprocedures liggen namelijk stil vanwege verschillende processen die gevoerd worden rond door de banken gemaakte fouten. Wanneer die eenmaal achter de rug zijn, kan het aantal foreclosures weer snel gaan toenemen.

Een positief signaal is dat er minder gedwongen verkopen van huizen waren in de Verenigde Staten in de loop van de maand febuari. Volgens de cijfers van RealtyTrac was er sprake van een daling met 14% ten opzichte van januari. In vergelijking met twaalf maanden geleden bedraagt de daling zelfs 27%. Het is echter nog wat vroeg om al victorie te kraaien, want het aantal foreclosures kan weer gaan toenemen. Heel wat onteigeningsprocedures liggen namelijk stil vanwege verschillende processen die gevoerd worden rond door de banken gemaakte fouten. Wanneer die eenmaal achter de rug zijn, kan het aantal foreclosures weer snel gaan toenemen.