Hierdoor is er voor ABI minder druk om onderdelen snel te verkopen. Theodoor Gilissen Bankiers verwacht dat de te verkopen onderdelen zijn: de entertainment divisie van Anheuser Busch, de verpakkingsdivisie van Anheuser Busch, de activiteiten van InBev in Duitsland en Oriental Breweries in Zuid-Korea.

Voor dit laatste onderdeel zouden de Lotte Groep en de Japanse brouwers Asahi en Kirin interesse hebben. Het advies van Theodoor Gilissen Bankiers op ABI is verkopen vanwege de onzekerheden met betrekking tot de verkoopprijs van de te koop staande onderdelen.

Hierdoor is er voor ABI minder druk om onderdelen snel te verkopen. Theodoor Gilissen Bankiers verwacht dat de te verkopen onderdelen zijn: de entertainment divisie van Anheuser Busch, de verpakkingsdivisie van Anheuser Busch, de activiteiten van InBev in Duitsland en Oriental Breweries in Zuid-Korea. Voor dit laatste onderdeel zouden de Lotte Groep en de Japanse brouwers Asahi en Kirin interesse hebben. Het advies van Theodoor Gilissen Bankiers op ABI is verkopen vanwege de onzekerheden met betrekking tot de verkoopprijs van de te koop staande onderdelen.