Tijdens de eerste ronde werd slechts 22,4 procent van de aandelen die ze nog niet in hun bezit hadden, ingebracht. Er volgt een tweede ronde tegen dezelfde prijs van 95 euro per aandeel.

Weinig interesse

Het bod werd uitgebracht door de naamloze vennootschap Finances & Industries (F&I). Dat is de familiale aandeelhouder die gecontroleerd wordt door Marc Du Bois, de CEO van Spadel.

"Finances & Industries kondigt vandaag aan dat 84.990 aandelen Spadel werden aangeboden" tijdens de eerste ronde, klinkt het in een persbericht. "Deze aandelen vertegenwoordigen 22,4 procent van de aandelen Spadel die het publiek nog in zijn bezit had (...), of 2,1 procent van alle aandelen."

De familiale aandeelhouders hebben nu een belang van 92,9 procent in Spadel. Ze laten de voorwaarde vallen dat ze 95 procent moesten hebben na de eerste ronde, en lanceren hun bod opnieuw. Deze ronde loopt tot 18 december.

De beursgenoteerde Spadel-groep is vooral bekend van het watermerk Spa. Ook het merk Bru, eveneens van een Belgische bron, zit in de bedrijfsportefeuille, net als bronnen in Frankrijk en Wales. (Belga/NS)

Tijdens de eerste ronde werd slechts 22,4 procent van de aandelen die ze nog niet in hun bezit hadden, ingebracht. Er volgt een tweede ronde tegen dezelfde prijs van 95 euro per aandeel. Het bod werd uitgebracht door de naamloze vennootschap Finances & Industries (F&I). Dat is de familiale aandeelhouder die gecontroleerd wordt door Marc Du Bois, de CEO van Spadel. "Finances & Industries kondigt vandaag aan dat 84.990 aandelen Spadel werden aangeboden" tijdens de eerste ronde, klinkt het in een persbericht. "Deze aandelen vertegenwoordigen 22,4 procent van de aandelen Spadel die het publiek nog in zijn bezit had (...), of 2,1 procent van alle aandelen." De familiale aandeelhouders hebben nu een belang van 92,9 procent in Spadel. Ze laten de voorwaarde vallen dat ze 95 procent moesten hebben na de eerste ronde, en lanceren hun bod opnieuw. Deze ronde loopt tot 18 december. De beursgenoteerde Spadel-groep is vooral bekend van het watermerk Spa. Ook het merk Bru, eveneens van een Belgische bron, zit in de bedrijfsportefeuille, net als bronnen in Frankrijk en Wales. (Belga/NS)