Een goed voorbeeld daarvan is wat kledingzaak The Buckle, genoteerd op de beurs van Wall Street, overkwam. Bij de baby boomers was deze speciaalzaak razend populair, maar volgens de Millenials is het aanbod van deze zaak eerder iets voor gepensioneerden. Ze liepen niet meer warm voor de kleren van The Buckle.

Trendy shoppers zoeken een alternatief op het internet. De vergelijkbare verkopen van de keten zijn in het voorbije kwartaal met 0,90% gedaald, ook al omdat de online aanwezigheid van het bedrijf te wensen overlaat. Donkere wolken pakken zich samen boven de toekomst van The Buckle en het bedrijf zal zijn uiterste best moeten doen om zich te herpakken.

Een goed voorbeeld daarvan is wat kledingzaak The Buckle, genoteerd op de beurs van Wall Street, overkwam. Bij de baby boomers was deze speciaalzaak razend populair, maar volgens de Millenials is het aanbod van deze zaak eerder iets voor gepensioneerden. Ze liepen niet meer warm voor de kleren van The Buckle. Trendy shoppers zoeken een alternatief op het internet. De vergelijkbare verkopen van de keten zijn in het voorbije kwartaal met 0,90% gedaald, ook al omdat de online aanwezigheid van het bedrijf te wensen overlaat. Donkere wolken pakken zich samen boven de toekomst van The Buckle en het bedrijf zal zijn uiterste best moeten doen om zich te herpakken.