Volgens Bingswanger zou iedereen die meer dan 1 miljoen dollar verdiend, vrijgesteld moeten worden van belastingen. Hij spreekt in dat verband van een symbolische geste want die veelverdieners zouden bijzondere diensten aan onze maatschappij hebben bewezen.

Bingswanger verwijst in dat verband naar mensen als Henry Ford, Bill Gates, Warren Buffett en Steve Jobs. Het is dankzij mannen van dit kaliber dat we niet meer in het stenen tijdperk leven en dat we een hoge levensstandaard hebben kunnen opbouwen.

Volgens Bingswanger zou iedereen die meer dan 1 miljoen dollar verdiend, vrijgesteld moeten worden van belastingen. Hij spreekt in dat verband van een symbolische geste want die veelverdieners zouden bijzondere diensten aan onze maatschappij hebben bewezen. Bingswanger verwijst in dat verband naar mensen als Henry Ford, Bill Gates, Warren Buffett en Steve Jobs. Het is dankzij mannen van dit kaliber dat we niet meer in het stenen tijdperk leven en dat we een hoge levensstandaard hebben kunnen opbouwen.