Aandelen worden door ruim de helft van de miljonairs ook als meest kansrijke beleggingscategorie gezien, gevolgd door onroerend goed.

Vermogensbehoud is voor 53% van de miljonairs op dit moment belangrijker dan vermogensgroei (44%). Net als vorig jaar belegt de helft van de miljonairs het vermogen grotendeels zelf.

Wel brengen miljonairs een wat groter deel van hun vermogen in vermogensbeheer onder. Van de miljonairs verwacht 47% dat de bank of vermogensbeheerder meer rendement uit het vermogen kan halen dan zijzelf, een stijging van 8 procentpunt ten opzichte van vorig jaar.

Ruim een derde van de miljonairs zegt online, zonder adviseur, te handelen; de helft stelt wel prijs op een gesprek met een beleggingsadviseur.

Aandelen worden door ruim de helft van de miljonairs ook als meest kansrijke beleggingscategorie gezien, gevolgd door onroerend goed. Vermogensbehoud is voor 53% van de miljonairs op dit moment belangrijker dan vermogensgroei (44%). Net als vorig jaar belegt de helft van de miljonairs het vermogen grotendeels zelf. Wel brengen miljonairs een wat groter deel van hun vermogen in vermogensbeheer onder. Van de miljonairs verwacht 47% dat de bank of vermogensbeheerder meer rendement uit het vermogen kan halen dan zijzelf, een stijging van 8 procentpunt ten opzichte van vorig jaar. Ruim een derde van de miljonairs zegt online, zonder adviseur, te handelen; de helft stelt wel prijs op een gesprek met een beleggingsadviseur.