Hierbij stelt zich uiteraard opnieuw de vraag van de betaalbaarheid van ons pensioenstelsel. Het onderzoek had weliswaar betrekking op het Verenigd Koninkrijk, maar kan makkelijk naar ons land geëxtrapoleerd worden. Eén op vijf Britten geloven dat ze nooit met pensioen zullen kunnen gaan.

Miljoenen zullen tot hun oude dag moeten werken wegens pensioenproblemen, waarbij deze problemen er op neerkomen dat de overheden simpelweg geen geld meer zullen hebben om de pensioenen te betalen. De problematiek is natuurlijk niet nieuw, maar de ernst van de situatie lijkt nog altijd niet te zijn doorgedrongen tot de politici.

Hierbij stelt zich uiteraard opnieuw de vraag van de betaalbaarheid van ons pensioenstelsel. Het onderzoek had weliswaar betrekking op het Verenigd Koninkrijk, maar kan makkelijk naar ons land geëxtrapoleerd worden. Eén op vijf Britten geloven dat ze nooit met pensioen zullen kunnen gaan. Miljoenen zullen tot hun oude dag moeten werken wegens pensioenproblemen, waarbij deze problemen er op neerkomen dat de overheden simpelweg geen geld meer zullen hebben om de pensioenen te betalen. De problematiek is natuurlijk niet nieuw, maar de ernst van de situatie lijkt nog altijd niet te zijn doorgedrongen tot de politici.