Dit jaar organiseerde Wien, nu de topman van Blackstone, de meeting voor de 25ste keer. Er waren in totaal een 50-tal mensen aanwezig, waaronder minstens een 10-tal miljardairs.

De ondertoon op de meeting was volgens insiders - de meeting is niet voor buitenstaanders toegankelijk - erg pessimistisch. Niemand ziet eigenlijk goed in hoe de VS-economie er opnieuw bovenop gaat raken.

De Verenigde Staten bevinden zich volgens Wien in een periode van trage economische groei die nog jarenlang kan aanslepen. Bovendien zijn de kansen op een recessie pertinent aanwezig.

Wien stelde ook vast dat de aanwezigen relatief gezien weinig beleggingskansen zagen. Daarnaast bleek het vertrouwen in president Barack Obama op een dieptepunt te zijn beland.

Dit jaar organiseerde Wien, nu de topman van Blackstone, de meeting voor de 25ste keer. Er waren in totaal een 50-tal mensen aanwezig, waaronder minstens een 10-tal miljardairs. De ondertoon op de meeting was volgens insiders - de meeting is niet voor buitenstaanders toegankelijk - erg pessimistisch. Niemand ziet eigenlijk goed in hoe de VS-economie er opnieuw bovenop gaat raken. De Verenigde Staten bevinden zich volgens Wien in een periode van trage economische groei die nog jarenlang kan aanslepen. Bovendien zijn de kansen op een recessie pertinent aanwezig. Wien stelde ook vast dat de aanwezigen relatief gezien weinig beleggingskansen zagen. Daarnaast bleek het vertrouwen in president Barack Obama op een dieptepunt te zijn beland.