De doorsnee miljardair heeft een heel netwerk van andere rijken om zich heen uitgebouwd. De sociale cirkel van de gemiddelde miljardair is 15 miljard dollar waard, terwijl die gemiddelde miljardair zelf ongeveer drie miljard dollar bezit. Gemiddeld zitten in het netwerk van laatstgenoemde drie andere miljardairs.

De miljardairs controleren allemaal samen 33.000 miljard dollar, een bedrag dat overeenstemt met ongeveer twee keer het Amerikaans bruto binnenlands product. De miljardairs ontmoeten elkaar in hun eigen kringetje, op het diners, meetings en evenementen.

De doorsnee miljardair heeft een heel netwerk van andere rijken om zich heen uitgebouwd. De sociale cirkel van de gemiddelde miljardair is 15 miljard dollar waard, terwijl die gemiddelde miljardair zelf ongeveer drie miljard dollar bezit. Gemiddeld zitten in het netwerk van laatstgenoemde drie andere miljardairs. De miljardairs controleren allemaal samen 33.000 miljard dollar, een bedrag dat overeenstemt met ongeveer twee keer het Amerikaans bruto binnenlands product. De miljardairs ontmoeten elkaar in hun eigen kringetje, op het diners, meetings en evenementen.