Er was namelijk sprake van een verlies met 18% op maandbasis. Dit jaar is de waarde van het Gold Fund al met 26% gedaald. Paulson richtte het fonds drie jaar geleden op, hij beheert momenteel ongeveer 800 miljoen dollar. Daarmee is Gold Fund één van de kleinste van de fondsen die door Paulson worden beheerd.

Het komt echter vaak in het nieuws omdat hij in tegenstelling tot de meeste andere fondsbeheerders positief blijft voor het goud. De grootste positive van het fonds zijn 21,80 miljoen aandelen van SPDR Gold Trust, het grootste gold-backed exchange-traded fund in de wereld.

Er was namelijk sprake van een verlies met 18% op maandbasis. Dit jaar is de waarde van het Gold Fund al met 26% gedaald. Paulson richtte het fonds drie jaar geleden op, hij beheert momenteel ongeveer 800 miljoen dollar. Daarmee is Gold Fund één van de kleinste van de fondsen die door Paulson worden beheerd. Het komt echter vaak in het nieuws omdat hij in tegenstelling tot de meeste andere fondsbeheerders positief blijft voor het goud. De grootste positive van het fonds zijn 21,80 miljoen aandelen van SPDR Gold Trust, het grootste gold-backed exchange-traded fund in de wereld.