Innoware is een kunststofverwerkende onderneming die actief is in dezelfde doelmarkt als Miko Pac. Innoware bereikt met 277 werknemers een omzet van 4,5 miljoen euro.

Innoware is sinds 2007 actief in de productie van kunststofverpakkingen. Er werken momenteel 277 mensen en de omzet bedraagt ongeveer 4,5 miljoen euro. Innoware heeft twee afdelingen.

Bij "Packaging" worden kunststofdoosjes geproduceerd voor de voedingsindustrie, voornamelijk voor roomijs.

De "Promo"-afdeling focust zich op de productie van kunststof promotieproducten, zoals bijvoorbeeld zeepdoosjes of bekers.

Innoware is een kunststofverwerkende onderneming die actief is in dezelfde doelmarkt als Miko Pac. Innoware bereikt met 277 werknemers een omzet van 4,5 miljoen euro. Innoware is sinds 2007 actief in de productie van kunststofverpakkingen. Er werken momenteel 277 mensen en de omzet bedraagt ongeveer 4,5 miljoen euro. Innoware heeft twee afdelingen. Bij "Packaging" worden kunststofdoosjes geproduceerd voor de voedingsindustrie, voornamelijk voor roomijs. De "Promo"-afdeling focust zich op de productie van kunststof promotieproducten, zoals bijvoorbeeld zeepdoosjes of bekers.