Miko, dat sinds 1801 bestaat, en zich gedurende bijna 2 eeuwen exclusief toelegde op koffie, besloot in de jaren '80 van vorige eeuw met de oprichting van MPC-DG Plastics te diversifiëren naar kunststof.

Al snel werd expertise opgebouwd in de technologie van polypropyleen, dat hittebestendig, smaakloos en reukloos is. Waar initieel quasi 100 % van de productie van MPC-DG Plastics bestemd was voor de koffiefilters van de koffieserviceafdeling, is dat nu nog nauwelijks 1 %.

Vandaag produceert MPC-DG Plastics met een modern machinepark een breed gamma kunststofverpakkingen voor de ijsroom, kant-en-klaar, margarine en health care industrie. MPC-DG Plastics beschikt over productiesites in Turnhout, Houthalen en Bydgoszcz - Polen.

Miko, dat sinds 1801 bestaat, en zich gedurende bijna 2 eeuwen exclusief toelegde op koffie, besloot in de jaren '80 van vorige eeuw met de oprichting van MPC-DG Plastics te diversifiëren naar kunststof. Al snel werd expertise opgebouwd in de technologie van polypropyleen, dat hittebestendig, smaakloos en reukloos is. Waar initieel quasi 100 % van de productie van MPC-DG Plastics bestemd was voor de koffiefilters van de koffieserviceafdeling, is dat nu nog nauwelijks 1 %. Vandaag produceert MPC-DG Plastics met een modern machinepark een breed gamma kunststofverpakkingen voor de ijsroom, kant-en-klaar, margarine en health care industrie. MPC-DG Plastics beschikt over productiesites in Turnhout, Houthalen en Bydgoszcz - Polen.