Kaffekompaniet is een Zweedse koffieserviceoperator die zich, net als Miko, toelegt op koffieservice aan de "out-of-home-markt", het marktsegment waar koffie wordt verbruikt buiten de eigen huiselijke sfeer zoals in kantoren, horeca en instellingen.

Bij Kaffekompaniet ligt de focus op de kantorenmarkt. Bij die klanten worden kleine en middelgrote vendingmachines in leasing geplaatst.

Het bedrijf neemt ook de technische dienst voor zijn rekening en levert de ingrediënten zoals koffie, suiker, melk, thee en warme chocolade. Met een 23-tal medewerkers haalt het een omzet van ruim 6 miljoen euro.

Het bedrijf werd opgericht in 1988, en groeide al snel uit tot een belangrijke referentie in de kantorenmarkt in Göteborg. Momenteel is een vestiging in opstart in zowel Stockholm als Malmö, de twee andere grote steden in Zweden.

Kaffekompaniet is een Zweedse koffieserviceoperator die zich, net als Miko, toelegt op koffieservice aan de "out-of-home-markt", het marktsegment waar koffie wordt verbruikt buiten de eigen huiselijke sfeer zoals in kantoren, horeca en instellingen. Bij Kaffekompaniet ligt de focus op de kantorenmarkt. Bij die klanten worden kleine en middelgrote vendingmachines in leasing geplaatst. Het bedrijf neemt ook de technische dienst voor zijn rekening en levert de ingrediënten zoals koffie, suiker, melk, thee en warme chocolade. Met een 23-tal medewerkers haalt het een omzet van ruim 6 miljoen euro. Het bedrijf werd opgericht in 1988, en groeide al snel uit tot een belangrijke referentie in de kantorenmarkt in Göteborg. Momenteel is een vestiging in opstart in zowel Stockholm als Malmö, de twee andere grote steden in Zweden.