Corporate Coffee Solutions is een Australische koffieserviceoperator die 6 jaar geleden werd opgestart in Melbourne, met 2 miljoen inwoners de grootste stad van Australië.

Het bedrijf focust zich exclusief op de kantorenmarkt, en haalt met 6 medewerkers een omzet van ca. 1,5 miljoen AUD; aan de huidige wisselkoers is dit ca. 1,2 miljoen euro.

Frans Van Tilborg, CEO van de Miko-groep, commentarieert: "De geografische afstand tussen België en Australië is uiteraard gigantisch. Als we die afstand evenwel vertalen naar de marktkansen voor Miko, dan ligt Australië dichter bij België dan sommige Europese landen, waar men zweert bij lokale merken. Australië daarentegen heeft een koffiecultuur in volle ontwikkeling.

Corporate Coffee Solutions is een Australische koffieserviceoperator die 6 jaar geleden werd opgestart in Melbourne, met 2 miljoen inwoners de grootste stad van Australië. Het bedrijf focust zich exclusief op de kantorenmarkt, en haalt met 6 medewerkers een omzet van ca. 1,5 miljoen AUD; aan de huidige wisselkoers is dit ca. 1,2 miljoen euro. Frans Van Tilborg, CEO van de Miko-groep, commentarieert: "De geografische afstand tussen België en Australië is uiteraard gigantisch. Als we die afstand evenwel vertalen naar de marktkansen voor Miko, dan ligt Australië dichter bij België dan sommige Europese landen, waar men zweert bij lokale merken. Australië daarentegen heeft een koffiecultuur in volle ontwikkeling.