ABC Mokka focust op het leveren van koffieservice-oplossingen voor grote en middelgrote klanten in het "office coffee service (OCS)"-marktsegment, evenals op de verkoop van koffietoestellen.

Het bedrijf is het resultaat van de fusie, in 2012, van ABC Kantineautomater (opgericht in 2003) en Mokka Kompagniet (opgericht in 2008).

Door deze fusie werd een sterke groeiende speler gecreëerd op de Deense koffieservicemarkt, met vooral een sterke aanwezigheid in de regio Kopenhagen.

Dit is een regio waar veel grote bedrijven hun globaal of Scandinavisch hoofdkwartier hebben.

ABC Mokka focust op het leveren van koffieservice-oplossingen voor grote en middelgrote klanten in het "office coffee service (OCS)"-marktsegment, evenals op de verkoop van koffietoestellen. Het bedrijf is het resultaat van de fusie, in 2012, van ABC Kantineautomater (opgericht in 2003) en Mokka Kompagniet (opgericht in 2008). Door deze fusie werd een sterke groeiende speler gecreëerd op de Deense koffieservicemarkt, met vooral een sterke aanwezigheid in de regio Kopenhagen. Dit is een regio waar veel grote bedrijven hun globaal of Scandinavisch hoofdkwartier hebben.