Binnen de koffieserviceafdeling wist Miko vooral groei waar te maken in België, Nederland en Duitsland. Bij Miko Café Service in Frankrijk toonde de omzet een lichte daling wegens het wegvallen van een keten van ziekenhuizen.

In Engeland blijft de economische crisis aanhouden met een negatief gevolg voor het koffieverbruik in het luxesegment van de horeca.

Dit probleem werd in het eerste kwartaal grotendeels gecompenseerd door de omzet die gerealiseerd werd door "Espresso Adesso Schotland", dat midden 2010 werd overgenomen.

Het blijft evenwel erg moeilijk om de aanhoudende stijging van de prijzen voor ruwe koffie volledig door te rekenen.

Binnen de koffieserviceafdeling wist Miko vooral groei waar te maken in België, Nederland en Duitsland. Bij Miko Café Service in Frankrijk toonde de omzet een lichte daling wegens het wegvallen van een keten van ziekenhuizen. In Engeland blijft de economische crisis aanhouden met een negatief gevolg voor het koffieverbruik in het luxesegment van de horeca. Dit probleem werd in het eerste kwartaal grotendeels gecompenseerd door de omzet die gerealiseerd werd door "Espresso Adesso Schotland", dat midden 2010 werd overgenomen. Het blijft evenwel erg moeilijk om de aanhoudende stijging van de prijzen voor ruwe koffie volledig door te rekenen.