Vervolgens stak het goud de neus aan het venster, met een forse opwaartse beweging. Ook bij het goud bleef een correctie niet uit. Hoe moeten we de huidige situatie op de markt inschatten? Mike Maloney, auteur van het boek Guide to Investing in Gold and Silver en tevens oprichter van GoldSilver.com, is kort en duidelijk wat zijn mening betreft.

Mike Maloney: "Zilver is goedkoop gewaardeerd ten opzichte van goud en bezit dus zeker potentieel. Goud is momenteel veel te goedkoop ten opzichte van de dollar, terwijl zilver dan weer eens ondergewaardeerd is ten opzichte van goud. Dat betekent dat de zilverprijs met een hefboomeffect kan gaan stijgen. Ik adviseer dan ook iedereen om zilver te kopen."

Vervolgens stak het goud de neus aan het venster, met een forse opwaartse beweging. Ook bij het goud bleef een correctie niet uit. Hoe moeten we de huidige situatie op de markt inschatten? Mike Maloney, auteur van het boek Guide to Investing in Gold and Silver en tevens oprichter van GoldSilver.com, is kort en duidelijk wat zijn mening betreft. Mike Maloney: "Zilver is goedkoop gewaardeerd ten opzichte van goud en bezit dus zeker potentieel. Goud is momenteel veel te goedkoop ten opzichte van de dollar, terwijl zilver dan weer eens ondergewaardeerd is ten opzichte van goud. Dat betekent dat de zilverprijs met een hefboomeffect kan gaan stijgen. Ik adviseer dan ook iedereen om zilver te kopen."