Mike Maloney is in Europa misschien minder bekend, maar in de Verenigde Staten heeft hij zich een ijzersterke reputatie uitgebouwd als specialist in goud en zilver. Hij is auteur van het boek Guide to Investing in Gold and Silver en tevens oprichter van GoldSilver.com. Wat Maloney zegt over het goud, doet ons van verbazing wel even achterover leunen.

Mike Maloney: "We staan aan de vooravond van een enorme zeepbel bij het goud. Dat betekent niet meer of niet minder dan dat de goudprijs gaat exploderen naar ongekende hoogten. De redenen waarom dat gaat gebeuren, leest u in mijn boek. Wie nu investeert in goud zal zich dat niet beklagen, het leven van de bezitters van goud zal er helemaal anders uitzien. Ik adviseer iedereen dat ook om zoveel mogelijk in goud en in zilver te beleggen. Zelf ben ik voor 100% in deze edelmetalen belegd. Dat zal duidelijk maken dat ikzelf het goede voorbeeld wil geven."

Mike Maloney is in Europa misschien minder bekend, maar in de Verenigde Staten heeft hij zich een ijzersterke reputatie uitgebouwd als specialist in goud en zilver. Hij is auteur van het boek Guide to Investing in Gold and Silver en tevens oprichter van GoldSilver.com. Wat Maloney zegt over het goud, doet ons van verbazing wel even achterover leunen. Mike Maloney: "We staan aan de vooravond van een enorme zeepbel bij het goud. Dat betekent niet meer of niet minder dan dat de goudprijs gaat exploderen naar ongekende hoogten. De redenen waarom dat gaat gebeuren, leest u in mijn boek. Wie nu investeert in goud zal zich dat niet beklagen, het leven van de bezitters van goud zal er helemaal anders uitzien. Ik adviseer iedereen dat ook om zoveel mogelijk in goud en in zilver te beleggen. Zelf ben ik voor 100% in deze edelmetalen belegd. Dat zal duidelijk maken dat ikzelf het goede voorbeeld wil geven."