Zinser vertelt op de eerste plaats waar hij niet voor kiest. Hij mijdt de zogenaamde gevallen engelen als de pest, waarmee wordt gerefereerd naar aandelen als Peugeot. Dat aandeel is nochtans goedkoop, maar de eerste handicap is dat de staat een belang heeft in het bedrijf.

Daarnaast heeft het bedrijf volgens Zinser geen toekomst. Het aandeel Peugeot is weliswaar aantrekkelijk, de koers is vorig jaar met 78% gedaald, maar dat hoeft geen reden te zijn om de stukken op te pikken.

Zinser geeft anderzijds de voorkeur aan luxeaandelen zoals LVMH en Christian Dior, want luxe verkoopt zelfs in crisistijd.

Zinser vertelt op de eerste plaats waar hij niet voor kiest. Hij mijdt de zogenaamde gevallen engelen als de pest, waarmee wordt gerefereerd naar aandelen als Peugeot. Dat aandeel is nochtans goedkoop, maar de eerste handicap is dat de staat een belang heeft in het bedrijf. Daarnaast heeft het bedrijf volgens Zinser geen toekomst. Het aandeel Peugeot is weliswaar aantrekkelijk, de koers is vorig jaar met 78% gedaald, maar dat hoeft geen reden te zijn om de stukken op te pikken. Zinser geeft anderzijds de voorkeur aan luxeaandelen zoals LVMH en Christian Dior, want luxe verkoopt zelfs in crisistijd.