Dat is bijvoorbeeld het geval in China, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De situatie in laatstgenoemd land is zo uit de hand gelopen dat in veel regio's de Britten zich nog nauwelijks een eigen woonst kunnen veroorloven. Londen is natuurlijk een extreem geval, daar zijn de prijzen letterlijk door het dak gevlogen.

De huidige generatie heeft vaak nog een dak boven het hoofd, maar de kans is klein dat de kinderen van de huidige generatie zich nog de aankoop van een woonst zullen kunnen veroorloven. De situatie is zo ernstig dat de middenklasse een nieuwe politieke beweging zou moeten oprichten om een tegenbeweging op gang te brengen.

Dat is bijvoorbeeld het geval in China, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De situatie in laatstgenoemd land is zo uit de hand gelopen dat in veel regio's de Britten zich nog nauwelijks een eigen woonst kunnen veroorloven. Londen is natuurlijk een extreem geval, daar zijn de prijzen letterlijk door het dak gevlogen. De huidige generatie heeft vaak nog een dak boven het hoofd, maar de kans is klein dat de kinderen van de huidige generatie zich nog de aankoop van een woonst zullen kunnen veroorloven. De situatie is zo ernstig dat de middenklasse een nieuwe politieke beweging zou moeten oprichten om een tegenbeweging op gang te brengen.