De campagne loopt tot eind juni en roept bedrijven op om hun bedrijfswebsites, campagnesites of publieke webapplicaties in te schrijven voor een test op stressgevoeligheid. Inschrijven kan op https://www.destresstest.be/.

Microsoft wil hiermee bedrijven doen nadenken in hoeverre hun infrastructuur klaar is om veel websitebezoekers op hetzelfde moment te ontvangen, in welke mate ze kunnen omgaan met pieken en dalen, opschalen, downsizen en de kosten die hiermee gepaard gaan.

Het team van Azure, Microsoft's cloudomgeving, zal wekelijks twee bedrijven selecteren voor een complete doorlichting van hun website door een extern bedrijf. Vervolgens krijgen ze een uitvoerig rapport met analyses en aanbevelingen.

De campagne loopt tot eind juni en roept bedrijven op om hun bedrijfswebsites, campagnesites of publieke webapplicaties in te schrijven voor een test op stressgevoeligheid. Inschrijven kan op https://www.destresstest.be/. Microsoft wil hiermee bedrijven doen nadenken in hoeverre hun infrastructuur klaar is om veel websitebezoekers op hetzelfde moment te ontvangen, in welke mate ze kunnen omgaan met pieken en dalen, opschalen, downsizen en de kosten die hiermee gepaard gaan. Het team van Azure, Microsoft's cloudomgeving, zal wekelijks twee bedrijven selecteren voor een complete doorlichting van hun website door een extern bedrijf. Vervolgens krijgen ze een uitvoerig rapport met analyses en aanbevelingen.