Door de lancering van nieuwe producten (Windows 7, Office 2010) in de komende 18 maanden moet Microsoft in staat zijn om opnieuw te groeien. Daarnaast legt het bedrijf de focus op kostenbesparingen.

SG Private Banking verhoogt het koersdoel van 20 tot 24 USD, wat overeenstemt met 13 maal de verwachte winst voor volgend jaar.
Vista, gelanceerd in januari 2007, heeft de hooggespannen verwachtingen niet kunnen inlossen.

Vooral bedrijven stelden de overstap naar Vista uit. Met Windows 7 werkt Microsoft aan een opvolger voor Vista die wellicht eind dit jaar zal gelanceerd worden.

Er zal ook een light-versie gemaakt worden voor netbooks. Hierdoor tracht men de prijsdruk op te vangen. Daarnaast plant Microsoft ook de lancering van Office 2010 en Windows Server. SG Private Banking blijft koper.

Door de lancering van nieuwe producten (Windows 7, Office 2010) in de komende 18 maanden moet Microsoft in staat zijn om opnieuw te groeien. Daarnaast legt het bedrijf de focus op kostenbesparingen. SG Private Banking verhoogt het koersdoel van 20 tot 24 USD, wat overeenstemt met 13 maal de verwachte winst voor volgend jaar. Vista, gelanceerd in januari 2007, heeft de hooggespannen verwachtingen niet kunnen inlossen. Vooral bedrijven stelden de overstap naar Vista uit. Met Windows 7 werkt Microsoft aan een opvolger voor Vista die wellicht eind dit jaar zal gelanceerd worden. Er zal ook een light-versie gemaakt worden voor netbooks. Hierdoor tracht men de prijsdruk op te vangen. Daarnaast plant Microsoft ook de lancering van Office 2010 en Windows Server. SG Private Banking blijft koper.