De resultaten van Microsoft werden zus en zo onthaald, het bedrijf maakte uiteindelijk weinig indruk met de kwartaalcijfers. In de nabeurshandel noteert de koers van Microsoft zowat anderhalf procent lager. Van een schokeffect à la Apple is dus zeker geen sprake.

Bij OptionMonster maakt Jon Najarian zich weinig zorgen over de kwaliteit van de cijfers. Microsoft beschikt namelijk nog over een enorm groeipotentieel in de cloud.

Uiteindelijk zal het bedrijf er in slagen om het bedrijf van de toekomst in de cloud te plaatsen en daar ligt een heel grote markt weggelegd.

De resultaten van Microsoft werden zus en zo onthaald, het bedrijf maakte uiteindelijk weinig indruk met de kwartaalcijfers. In de nabeurshandel noteert de koers van Microsoft zowat anderhalf procent lager. Van een schokeffect à la Apple is dus zeker geen sprake. Bij OptionMonster maakt Jon Najarian zich weinig zorgen over de kwaliteit van de cijfers. Microsoft beschikt namelijk nog over een enorm groeipotentieel in de cloud. Uiteindelijk zal het bedrijf er in slagen om het bedrijf van de toekomst in de cloud te plaatsen en daar ligt een heel grote markt weggelegd.