Het onderliggend sentiment is niet zo slecht, maar de beleggers volgen met een bang oog de evolutie van de obligatierente. Die blijft alsmaar stijgen, in zoverre dat vandaag de kaap van 2,90% ongeveer is bereikt. De correctie op de obligatiemarkten zet zich dus verder door.

Vandaag werd bekend dat Steve Ballmer vertrekt als CEO bij Microsoft zodra er een nieuwe topman is gevonden. Hij zal het softwarebedrijf binnen maximaal 12 maanden verlaten. Het bericht wordt goed onthaald, de koers van Microsoft schiet meteen de hoogte in.

Het onderliggend sentiment is niet zo slecht, maar de beleggers volgen met een bang oog de evolutie van de obligatierente. Die blijft alsmaar stijgen, in zoverre dat vandaag de kaap van 2,90% ongeveer is bereikt. De correctie op de obligatiemarkten zet zich dus verder door. Vandaag werd bekend dat Steve Ballmer vertrekt als CEO bij Microsoft zodra er een nieuwe topman is gevonden. Hij zal het softwarebedrijf binnen maximaal 12 maanden verlaten. Het bericht wordt goed onthaald, de koers van Microsoft schiet meteen de hoogte in.