De reacties op de overname zijn verdeeld, de koers van Microsoft moet ruim 5% prijsgeven terwijl die van Nokia op Wall Street meer dan 30% moet prijsgeven. De vrees van de beleggers is dat met deze overname de blinde door de lamme wordt overgenomen.

Van supergroot enthousiasme is daarom geen sprake. Anderzijds wordt er wel enthousiast gereageerd op het feit dat de aanval op Syrië op de lange baan wordt geschoven omdat president Barack Obama toestemming moet vragen aan congres en senaat voor militaire actie.

De reacties op de overname zijn verdeeld, de koers van Microsoft moet ruim 5% prijsgeven terwijl die van Nokia op Wall Street meer dan 30% moet prijsgeven. De vrees van de beleggers is dat met deze overname de blinde door de lamme wordt overgenomen. Van supergroot enthousiasme is daarom geen sprake. Anderzijds wordt er wel enthousiast gereageerd op het feit dat de aanval op Syrië op de lange baan wordt geschoven omdat president Barack Obama toestemming moet vragen aan congres en senaat voor militaire actie.