Microsoft Corp (MSFT) staat vandaag op het punt om een nieuwe topman te benoemen, zo werd vernomen in kringen die dicht aanleunen bij het bedrijf. Wie dat zal worden, moet nog worden afgewacht. Wel is inmiddels de kanshebber nummer één afgevallen.

Van Ford Motor (F) kwam het bericht dat CEO Alan Mulally het softwarebedrijf niet zal vervoegen. De reactie van de beurs is eigenlijk voorspelbaar: de koers van Microsoft verliest ongeveer anderhalf procent, die van Ford wint ongeveer evenveel. Het is nu wachten op de bekendmaking van een naam.

Microsoft Corp (MSFT) staat vandaag op het punt om een nieuwe topman te benoemen, zo werd vernomen in kringen die dicht aanleunen bij het bedrijf. Wie dat zal worden, moet nog worden afgewacht. Wel is inmiddels de kanshebber nummer één afgevallen. Van Ford Motor (F) kwam het bericht dat CEO Alan Mulally het softwarebedrijf niet zal vervoegen. De reactie van de beurs is eigenlijk voorspelbaar: de koers van Microsoft verliest ongeveer anderhalf procent, die van Ford wint ongeveer evenveel. Het is nu wachten op de bekendmaking van een naam.