Hij is van mening dat Microsoft op de huidige koersniveaus goedkoop gewaardeerd is en kan zich inbeelden dat hij enthousiast zou kunnen worden voor het aandeel. Karen Finerman, president van Metropolitan Capital, wijst bovendien op de stevige balans bij het bedrijf.

Maar niet iedereen reageerde even enthousiast op de resultaten van Microsoft. Trader Keith McCullough, CEO van Hedgeye Risk Management, geeft toe dat het aandeel misschien goedkoop is geprijsd, maar ziet geen katalysator die de koers in beweging kan brengen.

Hij is van mening dat Microsoft op de huidige koersniveaus goedkoop gewaardeerd is en kan zich inbeelden dat hij enthousiast zou kunnen worden voor het aandeel. Karen Finerman, president van Metropolitan Capital, wijst bovendien op de stevige balans bij het bedrijf. Maar niet iedereen reageerde even enthousiast op de resultaten van Microsoft. Trader Keith McCullough, CEO van Hedgeye Risk Management, geeft toe dat het aandeel misschien goedkoop is geprijsd, maar ziet geen katalysator die de koers in beweging kan brengen.