Dat was meer bepaald het geval met Google en met Microsoft. In het laatste geval viel het resultaat weliswaar mee, maar was de omzet lager dan verwacht.

In de nabeurshandel noteren zowel Google als Microsoft ruim 2% hoger. Chipproducent Advanced Micro Devices moet op de cijfers anderzijds meer dan 3% prijsgeven.

Euro kan uiteindelijk 'vallen'

De Amerikaanse dollar bevindt zich in een stijgende trend ten opzichte van de euro. De US Dollar index is uitgebroken uit een symmetrische driehoek in de richting van de stijgende hoofdtrend.

Hoewel de maand juni slechts halverwege gevorderd is toont de grafiek van de EUR/USD op maandbasis een breuk onder de neklijn van een meerjarige (H)oofd(S)chouderpatroon. De kans op 80% wordt hoog ingeschat dat de euro in de loop van dit jaar in een neerwaartse versnelling zal belanden.

Voorafgaand aan deze verwachte waardedaling van de euro vindt meestal een kortstondige pullbackbeweging plaats naar de (gebroken) neklijn.

Deze ervaringsregel leidt tot de conclusie dat de euro mogelijk spoedig daalt naar ca. $ 1,19 en vervolgens opleeft naar $ 1,24 in de komende weken, waarna de euro uiteindelijk 'valt'.

De US Dollar index kan even terugvallen naar de driehoeksformatie. Het patroon van hogere bodems en toppen is intact. De opgaande trend kan het beste worden gerespecteerd.

Dat was meer bepaald het geval met Google en met Microsoft. In het laatste geval viel het resultaat weliswaar mee, maar was de omzet lager dan verwacht. In de nabeurshandel noteren zowel Google als Microsoft ruim 2% hoger. Chipproducent Advanced Micro Devices moet op de cijfers anderzijds meer dan 3% prijsgeven. Euro kan uiteindelijk 'vallen' De Amerikaanse dollar bevindt zich in een stijgende trend ten opzichte van de euro. De US Dollar index is uitgebroken uit een symmetrische driehoek in de richting van de stijgende hoofdtrend. Hoewel de maand juni slechts halverwege gevorderd is toont de grafiek van de EUR/USD op maandbasis een breuk onder de neklijn van een meerjarige (H)oofd(S)chouderpatroon. De kans op 80% wordt hoog ingeschat dat de euro in de loop van dit jaar in een neerwaartse versnelling zal belanden. Voorafgaand aan deze verwachte waardedaling van de euro vindt meestal een kortstondige pullbackbeweging plaats naar de (gebroken) neklijn. Deze ervaringsregel leidt tot de conclusie dat de euro mogelijk spoedig daalt naar ca. $ 1,19 en vervolgens opleeft naar $ 1,24 in de komende weken, waarna de euro uiteindelijk 'valt'. De US Dollar index kan even terugvallen naar de driehoeksformatie. Het patroon van hogere bodems en toppen is intact. De opgaande trend kan het beste worden gerespecteerd.