Hierbij dient opgemerkt dat de operationele cashflow van dit semester uitzonderlijk hoog was door de inning van de verkoopsopbrengsten van PRESIDENT (saldo van de prijs), MEDIA GARDENS (verkoop aan OPTIMA) en FONSNY.

De omzet op 30 juni 2010 is vastgesteld op 5,75 miljoen euro, in vergelijking met 17,01 miljoen euro op 30 juni 2009. Dit cijfer omvat voornamelijk de omzet van hotel CROWNE PLAZA (4,55 miljoen euro) en de verkoop van de resterende appartementen van het project MEDIA GARDENS (0,68 miljoen euro).

Het bedrijfsresultaat is vastgesteld op -0,07 miljoen euro en is voornamelijk afkomstig van het resultaat van de overdracht van SOUTH CITY OFFICE FONSNY (2,09 miljoen euro) en de tenlasteneming van de structuurkosten, vergelijkbaar met de kosten van 2009.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Om Atenor opnieuw aantrekkelijk te vinden, zou er sprake moeten zijn van een verbeterd momentum. Dat is voorlopig nog niet het geval. We handhaven daarom een neutraal advies."

Hierbij dient opgemerkt dat de operationele cashflow van dit semester uitzonderlijk hoog was door de inning van de verkoopsopbrengsten van PRESIDENT (saldo van de prijs), MEDIA GARDENS (verkoop aan OPTIMA) en FONSNY. De omzet op 30 juni 2010 is vastgesteld op 5,75 miljoen euro, in vergelijking met 17,01 miljoen euro op 30 juni 2009. Dit cijfer omvat voornamelijk de omzet van hotel CROWNE PLAZA (4,55 miljoen euro) en de verkoop van de resterende appartementen van het project MEDIA GARDENS (0,68 miljoen euro). Het bedrijfsresultaat is vastgesteld op -0,07 miljoen euro en is voornamelijk afkomstig van het resultaat van de overdracht van SOUTH CITY OFFICE FONSNY (2,09 miljoen euro) en de tenlasteneming van de structuurkosten, vergelijkbaar met de kosten van 2009. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Om Atenor opnieuw aantrekkelijk te vinden, zou er sprake moeten zijn van een verbeterd momentum. Dat is voorlopig nog niet het geval. We handhaven daarom een neutraal advies."