Banimmo en Triodos Bank hebben een financieringsakkoord afgesloten om deze operatie tot een goed einde te brengen. De energieprestatie van dit project is één van de doorslaggevende criteria geweest in de beslissing van Triodos Bank om het te financieren.

Deze zware herpositionering, kernactiviteit van Banimmo, voor een oppervlakte van bijna 9.000 m² zal tegen midden 2011 beëindigd zijn en zal Electrolux toelaten om in één van de meest energieperformante gerenoveerde gebouwen in het Brussels

gewest te trekken.

Dit gebouw zal het voorwerp uitmaken van een milieu certificering, maar het is reeds duidelijk dat het een energieprestatie coëfficiënt E64 en K20 zal bereiken, ook al legt de huidige reglementering voor nieuwe gebouwen een maximale coëfficiënt van E90 en K45 op.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Het neutraal advies voor Banimmo blijft gehandhaafd."

Banimmo en Triodos Bank hebben een financieringsakkoord afgesloten om deze operatie tot een goed einde te brengen. De energieprestatie van dit project is één van de doorslaggevende criteria geweest in de beslissing van Triodos Bank om het te financieren. Deze zware herpositionering, kernactiviteit van Banimmo, voor een oppervlakte van bijna 9.000 m² zal tegen midden 2011 beëindigd zijn en zal Electrolux toelaten om in één van de meest energieperformante gerenoveerde gebouwen in het Brussels gewest te trekken. Dit gebouw zal het voorwerp uitmaken van een milieu certificering, maar het is reeds duidelijk dat het een energieprestatie coëfficiënt E64 en K20 zal bereiken, ook al legt de huidige reglementering voor nieuwe gebouwen een maximale coëfficiënt van E90 en K45 op. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Het neutraal advies voor Banimmo blijft gehandhaafd."