Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Ik verwacht een recurrent resultaat van 9,10 miljoen euro, of een stijging met 19% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Als gevolg van een toename van het aantal uitstaande aandelen zou de winst per aandeel echter met 11% zijn gedaald tot 0,72 euro."

Van den Hauwe was in februari nog koper van WDP als gevolg van de publicatie van meevallende jaarcijfers, waarbij een goede visibiliteit bleek. De vastgoedbevak heeft nu een meer dynamisch profiel, maar de waardering maakt dat het aandeel nog steeds interessant is voor beleggers. Ik handhaaf zodoende een advies opbouwen voor het aandeel."

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Ik verwacht een recurrent resultaat van 9,10 miljoen euro, of een stijging met 19% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Als gevolg van een toename van het aantal uitstaande aandelen zou de winst per aandeel echter met 11% zijn gedaald tot 0,72 euro." Van den Hauwe was in februari nog koper van WDP als gevolg van de publicatie van meevallende jaarcijfers, waarbij een goede visibiliteit bleek. De vastgoedbevak heeft nu een meer dynamisch profiel, maar de waardering maakt dat het aandeel nog steeds interessant is voor beleggers. Ik handhaaf zodoende een advies opbouwen voor het aandeel."