Deze overdracht moest begin 2010 rond zijn, maar kan niet plaatsvinden. Tegen alle verwachtingen in kan aan één van de opschortende voorwaarden inderdaad niet worden voldaan.

Zodoende zal het voorziene resultaat op verkoop van vastgoedbeleggingen van 0,44€ momenteel niet gerealiseerd worden.

De zaakvoerder van vastgoedbevak Befimmo bevestigt echter, en zo alles voor het overige hetzelfde blijft, het vooropgestelde dividend van 3,90€ per aandeel (bruto) voor het lopende boekjaar, zoals eerder bekendgemaakt werd.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Het bericht verandert niets aan onze winst- en dividendvooruitzichten. Ik wijzig mijn advies voor Befimmo dan ook niet, het neutraal advies voor de vastgoedbevak blijft niet gehandhaafd. Alleen een mooie meerwaarde werd gemist of uitgesteld in de tijd."

Deze overdracht moest begin 2010 rond zijn, maar kan niet plaatsvinden. Tegen alle verwachtingen in kan aan één van de opschortende voorwaarden inderdaad niet worden voldaan. Zodoende zal het voorziene resultaat op verkoop van vastgoedbeleggingen van 0,44€ momenteel niet gerealiseerd worden. De zaakvoerder van vastgoedbevak Befimmo bevestigt echter, en zo alles voor het overige hetzelfde blijft, het vooropgestelde dividend van 3,90€ per aandeel (bruto) voor het lopende boekjaar, zoals eerder bekendgemaakt werd. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Het bericht verandert niets aan onze winst- en dividendvooruitzichten. Ik wijzig mijn advies voor Befimmo dan ook niet, het neutraal advies voor de vastgoedbevak blijft niet gehandhaafd. Alleen een mooie meerwaarde werd gemist of uitgesteld in de tijd."