Het gebouw UP 38, een van de vier kantoorgebouwen van het complex UP-site, bestrijkt een totale oppervlakte van ongeveer 7.000 m² bovengrondse kantoorruimte en omvat een ondergrondse computerzaal van 1.500 m².

De werken zijn momenteel aan de gang en de oplevering is voorzien voor eind juni 2012. Deze transactie zal, vanaf het eerste semester van 2011, een uitermate positieve impact hebben op de resultaten van Atenor; deze impact zal gepreciseerd worden bij de publicatie van de halfjaarresultaten, op 31 augustus 2011.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Ik handhaaf een neutraal advies voor Atenor. Vooral nieuws uit Oost- en Centraal-Europa kan de koers in beweging krijgen."

Het gebouw UP 38, een van de vier kantoorgebouwen van het complex UP-site, bestrijkt een totale oppervlakte van ongeveer 7.000 m² bovengrondse kantoorruimte en omvat een ondergrondse computerzaal van 1.500 m². De werken zijn momenteel aan de gang en de oplevering is voorzien voor eind juni 2012. Deze transactie zal, vanaf het eerste semester van 2011, een uitermate positieve impact hebben op de resultaten van Atenor; deze impact zal gepreciseerd worden bij de publicatie van de halfjaarresultaten, op 31 augustus 2011. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Ik handhaaf een neutraal advies voor Atenor. Vooral nieuws uit Oost- en Centraal-Europa kan de koers in beweging krijgen."