De aankoop omvat 6 verhuurde logistieke sites, waarvan 5 verhuurd aan DHL Express en 1 aan Iron Mountain, voornamelijk gevestigd in de Randstad. De overdracht van de aankoop gaat in op 1 mei 2011.

De overname kadert in het nieuwe groeiplan dat WDP midden februari lanceerde en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de Nederlandse portefeuille van WDP, die hierdoor op een totale investeringswaarde van 200 miljoen euro komt.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Ik blijf positief voor de WDP-story, maar het goede nieuws zit al in de koers verrekend. Daarom handhaaf ik een advies afbouwen."

De aankoop omvat 6 verhuurde logistieke sites, waarvan 5 verhuurd aan DHL Express en 1 aan Iron Mountain, voornamelijk gevestigd in de Randstad. De overdracht van de aankoop gaat in op 1 mei 2011. De overname kadert in het nieuwe groeiplan dat WDP midden februari lanceerde en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de Nederlandse portefeuille van WDP, die hierdoor op een totale investeringswaarde van 200 miljoen euro komt. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Ik blijf positief voor de WDP-story, maar het goede nieuws zit al in de koers verrekend. Daarom handhaaf ik een advies afbouwen."