-Bezettingsgraad op een recordniveau van 97,6% voor het niet gemeubelde deel van de portefeuille.

-Bezettingsgraad boven de 90% tijdens het 3de kwartaal voor het gemeubelde deel van de portefeuille.

-Stijging met 24% van de geconsolideerde huurinkomsten.

-Reële waarde van de vastgoedbeleggingen van 484 miljoen €, een stijging van 50 miljoen € ten opzichte van 30 juni 2010.

-1,75% positieve variatie van de reële waarde van de vastgoedbeleggingen in exploitatie sinds het begin van het boekjaar.

-Ingebruikname (in april en mei 2011) van twee belangrijke projecten (rustoord Gaerveld in Hasselt en appartementsgebouw Media Gardens in Brussel).

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Gaat Aedifica het dividend verhogen? Op basis van de trading update sluit ik zo'n dividendverhoging niet uit. Het neutraal advies blijft behouden."

-Bezettingsgraad op een recordniveau van 97,6% voor het niet gemeubelde deel van de portefeuille. -Bezettingsgraad boven de 90% tijdens het 3de kwartaal voor het gemeubelde deel van de portefeuille. -Stijging met 24% van de geconsolideerde huurinkomsten. -Reële waarde van de vastgoedbeleggingen van 484 miljoen €, een stijging van 50 miljoen € ten opzichte van 30 juni 2010. -1,75% positieve variatie van de reële waarde van de vastgoedbeleggingen in exploitatie sinds het begin van het boekjaar. -Ingebruikname (in april en mei 2011) van twee belangrijke projecten (rustoord Gaerveld in Hasselt en appartementsgebouw Media Gardens in Brussel). Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Gaat Aedifica het dividend verhogen? Op basis van de trading update sluit ik zo'n dividendverhoging niet uit. Het neutraal advies blijft behouden."