Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "De winst per aandeel bedroeg 1,45 euro, waar ik op 1,91 euro had gerekend. Het verschil is vooral te wijten aan de lager dan verwachte winstgevendheid bij Media Garden, wat ontgoochelend is, en aan hogere provisies in verband met de vertraging opgelopen bij het President-project. Het heeft echter weinig zin om de resultaten op jaarbasis te vergelijken."

Van den Hauwe heeft een advies opbouwen voor het aandeel Atenor, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 40 euro: ""Eerst zaaien en dan oogsten, zo luidt het motto bij Atenor. Er geen guidance voor 2010 gegeven, maar 2010 gaat waarschijnlijk een jaar worden van winsten die onder het gemiddelde blijven. Ik reken op een winst per aandeel van 1 euro, waardoor het moeilijk zal worden om het resultaat van vorig jaar te wijzigen."

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "De winst per aandeel bedroeg 1,45 euro, waar ik op 1,91 euro had gerekend. Het verschil is vooral te wijten aan de lager dan verwachte winstgevendheid bij Media Garden, wat ontgoochelend is, en aan hogere provisies in verband met de vertraging opgelopen bij het President-project. Het heeft echter weinig zin om de resultaten op jaarbasis te vergelijken." Van den Hauwe heeft een advies opbouwen voor het aandeel Atenor, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 40 euro: ""Eerst zaaien en dan oogsten, zo luidt het motto bij Atenor. Er geen guidance voor 2010 gegeven, maar 2010 gaat waarschijnlijk een jaar worden van winsten die onder het gemiddelde blijven. Ik reken op een winst per aandeel van 1 euro, waardoor het moeilijk zal worden om het resultaat van vorig jaar te wijzigen."