De huurgarantie van fase 1 van Canal Logistics is begin april 2011 vervallen en de onderhandelingen met potentiële huurders zijn lopende. Het effect van deze verkopen en het vervallen van de huurgarantie werd reeds gedeeltelijk opgevangen door de hogervermelde aankoop te Nossegem.

Het netto courant resultaat van het eerste kwartaal bedraagt 4,6 miljoen euro (hetzij 1,15 euro per aandeel). In het vierde kwartaal van 2010 bedroeg het netto courant resultaat 4,2 miljoen euro (hetzij 1,05 euro per aandeel).

De financiële resultaten over het eerste kwartaal werden grotendeels beïnvloed door belangrijke positieve variaties in de reële waarde van de rente-indekkingen.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "De cijfers van Leasinvest waren conform de prognoses. Ik handhaaf een advies reduce voor deze vastgoedbevak."

De huurgarantie van fase 1 van Canal Logistics is begin april 2011 vervallen en de onderhandelingen met potentiële huurders zijn lopende. Het effect van deze verkopen en het vervallen van de huurgarantie werd reeds gedeeltelijk opgevangen door de hogervermelde aankoop te Nossegem. Het netto courant resultaat van het eerste kwartaal bedraagt 4,6 miljoen euro (hetzij 1,15 euro per aandeel). In het vierde kwartaal van 2010 bedroeg het netto courant resultaat 4,2 miljoen euro (hetzij 1,05 euro per aandeel). De financiële resultaten over het eerste kwartaal werden grotendeels beïnvloed door belangrijke positieve variaties in de reële waarde van de rente-indekkingen. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "De cijfers van Leasinvest waren conform de prognoses. Ik handhaaf een advies reduce voor deze vastgoedbevak."