Befimmo heeft gunstig gereageerd op het bod. Tussen beide partijen moet nu nog wel een behoorlijk compromis worden opgesteld en afgerond.

Dit gebouw ligt aan de Keizerinlaan 17-19 in 1000 Brussel en maakt deel uit van de portefeuille van Befimmo sinds de overname van de vastgoedbevak Cibix in 2001.

Sinds het vertrek van huurder Belgacom in oktober 2008 laat Befimmo er zware renovatiewerken uitvoeren, die begin 2011 voltooid zullen zijn.

Na afloop zou deze overdracht een resultaat van zowat 0,70€/aandeel moeten opleveren.

Deze verrichting bewijst de actieve aanpak van Befimmo in het beheer van haar vastgoedportefeuille.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Befimmo blijft een veilige vluchthaven, rekening gehouden met een dividendrendement van 7%. Tweederde van de inkomsten is bovendien afkomstig van openbare instellingen. Anderzijds zijn er in de sector interessantere opportuniteiten, zodat ik slechts een neutraal advies heb."

Befimmo heeft gunstig gereageerd op het bod. Tussen beide partijen moet nu nog wel een behoorlijk compromis worden opgesteld en afgerond. Dit gebouw ligt aan de Keizerinlaan 17-19 in 1000 Brussel en maakt deel uit van de portefeuille van Befimmo sinds de overname van de vastgoedbevak Cibix in 2001. Sinds het vertrek van huurder Belgacom in oktober 2008 laat Befimmo er zware renovatiewerken uitvoeren, die begin 2011 voltooid zullen zijn. Na afloop zou deze overdracht een resultaat van zowat 0,70€/aandeel moeten opleveren. Deze verrichting bewijst de actieve aanpak van Befimmo in het beheer van haar vastgoedportefeuille. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Befimmo blijft een veilige vluchthaven, rekening gehouden met een dividendrendement van 7%. Tweederde van de inkomsten is bovendien afkomstig van openbare instellingen. Anderzijds zijn er in de sector interessantere opportuniteiten, zodat ik slechts een neutraal advies heb."