De Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) en de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) hebben gekozen om de nieuwe kantoren en labo's van VMM te laten bouwen op een gedeelte van de site van The Loop te Gent, dat eigendom is van de vennootschap Grondbank the Loop (de publiek privaatrechtelijke samenwerking tussen het Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf Stad Gent en Banimmo NV).

Banimmo zal optreden als gedelegeerd bouwheer voor de turn key ontwikkeling van het gebouw van ruim 7.200 m², dat volledig zal worden uitgerust op maat van VMM, en zal daarvoor vergoed worden.

Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Banimmo heeft een succesvol bod uitgebracht. Ik handhaaf een neutraal advies voor het aandeel."

De Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV) en de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) hebben gekozen om de nieuwe kantoren en labo's van VMM te laten bouwen op een gedeelte van de site van The Loop te Gent, dat eigendom is van de vennootschap Grondbank the Loop (de publiek privaatrechtelijke samenwerking tussen het Stedelijk Ontwikkelingsbedrijf Stad Gent en Banimmo NV). Banimmo zal optreden als gedelegeerd bouwheer voor de turn key ontwikkeling van het gebouw van ruim 7.200 m², dat volledig zal worden uitgerust op maat van VMM, en zal daarvoor vergoed worden. Mickaël Van den Hauwe (KBC Securities): "Banimmo heeft een succesvol bod uitgebracht. Ik handhaaf een neutraal advies voor het aandeel."