Michel Akkermans is thans CEO en Voorzitter van Clear2Pay, een vernieuwend e-finance bedrijf dat zich toespitst op het leveren van globaal toepasbare oplossingen voor veilige en tijdige elektronische betalingen.

Akkermans heeft bewezen een pionier te zijn in e-finance en heeft in 1989 FICS opgericht dat een marktleider was in software voor online bankieren en verplichte financiële rapportering.

In 1999 zijn FICS, samen met Edify en Vertical One, gefuseerd met Security First Technologies, tot de internet banking marktleider S1 Corporation (Nasdaq: SONE) met Michel als Voorzitter.

Naast zijn rol van Chief Executive Officer bij Clear2Pay heeft Michel meerdere bestuursmandaten waaronder de beursgenoteerde "privak" Quest for Growth, een Belgisch privaat investeringsfonds, Approach, een ICT dienstverlener, Enqio, een bedrijf dat oplossingen aanbiedt voor data mining en Agfa-Gevaert Groep.

Michel Akkermans is thans CEO en Voorzitter van Clear2Pay, een vernieuwend e-finance bedrijf dat zich toespitst op het leveren van globaal toepasbare oplossingen voor veilige en tijdige elektronische betalingen. Akkermans heeft bewezen een pionier te zijn in e-finance en heeft in 1989 FICS opgericht dat een marktleider was in software voor online bankieren en verplichte financiële rapportering. In 1999 zijn FICS, samen met Edify en Vertical One, gefuseerd met Security First Technologies, tot de internet banking marktleider S1 Corporation (Nasdaq: SONE) met Michel als Voorzitter. Naast zijn rol van Chief Executive Officer bij Clear2Pay heeft Michel meerdere bestuursmandaten waaronder de beursgenoteerde "privak" Quest for Growth, een Belgisch privaat investeringsfonds, Approach, een ICT dienstverlener, Enqio, een bedrijf dat oplossingen aanbiedt voor data mining en Agfa-Gevaert Groep.