René van der Bruggen, CEO Imtech: 'Verkoop van onze Zweedse handelsactiviteiten maakt het mogelijk ons in Zweden, Noorwegen en Finland volledig te concentreren op onze core business van technische dienstverlening. We staan in deze regio aan de vooravond van een integratie van de elektrotechnische activiteiten van NEA met de werktuigbouwkundige activiteiten van NVS. Samen zullen deze ondernemingen in 2012 verder gaan als Imtech Nordic en complete multidisciplinaire technische diensten aan meer dan 2.000 klanten leveren. Doel is hogere toegevoegde waarde voor klanten door cross selling tot stand te brengen en zowel opbrengsten als winstgevendheid verder te verhogen. In dit kader zullen ook aanvullende acquisities plaatsvinden.'

Michael Roeg (KBC Securities): "De verkoop van de Zweedse activiteiten heeft weinig invloed op de investment case van Imtech. Ik blijf koper van het aandeel."

René van der Bruggen, CEO Imtech: 'Verkoop van onze Zweedse handelsactiviteiten maakt het mogelijk ons in Zweden, Noorwegen en Finland volledig te concentreren op onze core business van technische dienstverlening. We staan in deze regio aan de vooravond van een integratie van de elektrotechnische activiteiten van NEA met de werktuigbouwkundige activiteiten van NVS. Samen zullen deze ondernemingen in 2012 verder gaan als Imtech Nordic en complete multidisciplinaire technische diensten aan meer dan 2.000 klanten leveren. Doel is hogere toegevoegde waarde voor klanten door cross selling tot stand te brengen en zowel opbrengsten als winstgevendheid verder te verhogen. In dit kader zullen ook aanvullende acquisities plaatsvinden.' Michael Roeg (KBC Securities): "De verkoop van de Zweedse activiteiten heeft weinig invloed op de investment case van Imtech. Ik blijf koper van het aandeel."