Michael Kerley (Henderson): "Uitgaande van een groei van de bedrijfsresultaten met gemiddeld 15% in 2011, kunnen de koersen op de Aziatische beurzen in 2011 verder stijgen zonder dat de price/earnings multiples daarom hoeven te nemen."

Wanneer er volatiliteit komt op de Aziatische beurzen, zal dat op de eerste plaats van elders in de wereld komen. Kerley: "De expansieve monetaire politiek die de Verenigde Staten voert, heeft de grondstoffenprijzen al sterk doen stijgen. Bovendien loert er ook vanuit een andere hoek inflatiegevaar. Het risico is namelijl groter dat Aziatische economie te snel groeit dan dat ze te traag groeit. Snelle groei houdt vanzelfsprekend inflatiegevaar in. Er is een risico dat die inflatie uit de hand gaat lopen, hoewel de inspanningen geleverd door de Chinese en Indische autoriteiten bemoedigend zijn."

Michael Kerley (Henderson): "Uitgaande van een groei van de bedrijfsresultaten met gemiddeld 15% in 2011, kunnen de koersen op de Aziatische beurzen in 2011 verder stijgen zonder dat de price/earnings multiples daarom hoeven te nemen." Wanneer er volatiliteit komt op de Aziatische beurzen, zal dat op de eerste plaats van elders in de wereld komen. Kerley: "De expansieve monetaire politiek die de Verenigde Staten voert, heeft de grondstoffenprijzen al sterk doen stijgen. Bovendien loert er ook vanuit een andere hoek inflatiegevaar. Het risico is namelijl groter dat Aziatische economie te snel groeit dan dat ze te traag groeit. Snelle groei houdt vanzelfsprekend inflatiegevaar in. Er is een risico dat die inflatie uit de hand gaat lopen, hoewel de inspanningen geleverd door de Chinese en Indische autoriteiten bemoedigend zijn."