Michael Hart (Citigroup): "Een oplossing voor Griekenland kan de koers van de euro omhoog stuwen. Naar mijn mening zijn de kansen op zo'n oplossing nochtans zeker aanwezig. Bovendien kan er een mechanisme worden ontwikkeld dat andere landen met gelijkaardige problemen uit het moeras moet helpen. Crisissen zijn uitdagingen, zo blijkt telkens weer."

Hart verwacht dat een oplossing voor de crisis de euro voor langere termijn in het zadel kan helpen: "Inderdaad, ik sluit een opwaartse beweging op langere termijn niet uit. Daarom geldt mijn advies om euro's om te ruilen voor Noorse kronen niet langer."

Michael Hart (Citigroup): "Een oplossing voor Griekenland kan de koers van de euro omhoog stuwen. Naar mijn mening zijn de kansen op zo'n oplossing nochtans zeker aanwezig. Bovendien kan er een mechanisme worden ontwikkeld dat andere landen met gelijkaardige problemen uit het moeras moet helpen. Crisissen zijn uitdagingen, zo blijkt telkens weer." Hart verwacht dat een oplossing voor de crisis de euro voor langere termijn in het zadel kan helpen: "Inderdaad, ik sluit een opwaartse beweging op langere termijn niet uit. Daarom geldt mijn advies om euro's om te ruilen voor Noorse kronen niet langer."