AB-InBev ligt nog steeds goed op koers, de brouwer profiteert van een paar positieve adviezen van analisten. Daarnaast is ook Fortis een opgemerkte stijger.

Ook Metris, IPTE, Roularta enzvoort liggen goed op koers. Systemat en VPK Packaging moeten terrein prijsgeven.

D'Ieteren haalde op het autosalon meer bestellingen binnen dan was verwacht, zo merkt Fortis op. Ondanks de huidige crisis trok het salon slechts 7% minder bezoekers dan het vorige.

Vooral belangrijk was het beter dan verwachte cijfer voor bestellingen van nieuwe wagens. Het aandeel is volgens Fortis op de huidige koersniveaus fors ondergewaardeerd, wat nog steeds een koopadvies rechtvaardigt.

AB-InBev ligt nog steeds goed op koers, de brouwer profiteert van een paar positieve adviezen van analisten. Daarnaast is ook Fortis een opgemerkte stijger. Ook Metris, IPTE, Roularta enzvoort liggen goed op koers. Systemat en VPK Packaging moeten terrein prijsgeven. D'Ieteren haalde op het autosalon meer bestellingen binnen dan was verwacht, zo merkt Fortis op. Ondanks de huidige crisis trok het salon slechts 7% minder bezoekers dan het vorige. Vooral belangrijk was het beter dan verwachte cijfer voor bestellingen van nieuwe wagens. Het aandeel is volgens Fortis op de huidige koersniveaus fors ondergewaardeerd, wat nog steeds een koopadvies rechtvaardigt.