Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld en waarom de markten voor de edelmetalen werden gemanipuleerd. Er wordt nog steeds een onderzoek gevoerd naar wat zich precies heeft afgespeeld op de markten, de uitslag van dat onderzoek wordt binnenkort verwacht.

De manipulatie van de markten voor edelmetalen is binnenkort afgelopen, alleszins toch wat de zilvermarkt betreft. Vanaf 14 augustus zal de Silver Fixing Price niet langer dagelijks gepubliceerd worden door de maatschappij die dat tot dusver heeft gedaan.

Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld en waarom de markten voor de edelmetalen werden gemanipuleerd. Er wordt nog steeds een onderzoek gevoerd naar wat zich precies heeft afgespeeld op de markten, de uitslag van dat onderzoek wordt binnenkort verwacht. De manipulatie van de markten voor edelmetalen is binnenkort afgelopen, alleszins toch wat de zilvermarkt betreft. Vanaf 14 augustus zal de Silver Fixing Price niet langer dagelijks gepubliceerd worden door de maatschappij die dat tot dusver heeft gedaan.