Hij vestigde daarnaast de aandacht op KBC Ancora, met welk aandeel met een hefboomeffect kan worden ingespeeld op een stijging van de koers van KBC.

Het advies voor de holding wordt dan ook opgetrokken, Ploegh geeft nu een koopadvies waar dat voordien slechts een houden-advies was.

Bovendien wordt het koersdoel fors verhoogd, in feite is er zelfs sprake van een ruime verdubbeling. Ploegh heeft nu een koersdoel van 17,30 euro, waar dat voordien maar 8 euro was.

De analist merkt op dat de visibiliteit bij KBC sterk is toegenomen en dat heeft vanzelfsprekend ook gevolgen voor KBC Ancora.

Hij vestigde daarnaast de aandacht op KBC Ancora, met welk aandeel met een hefboomeffect kan worden ingespeeld op een stijging van de koers van KBC. Het advies voor de holding wordt dan ook opgetrokken, Ploegh geeft nu een koopadvies waar dat voordien slechts een houden-advies was. Bovendien wordt het koersdoel fors verhoogd, in feite is er zelfs sprake van een ruime verdubbeling. Ploegh heeft nu een koersdoel van 17,30 euro, waar dat voordien maar 8 euro was. De analist merkt op dat de visibiliteit bij KBC sterk is toegenomen en dat heeft vanzelfsprekend ook gevolgen voor KBC Ancora.