Maar meerdere malen haperde de berenaanval rond afgerond 8.300-8.500. Een sterke steunzone waar de beren keer op keer gestopt werden. Zo ook eind 2012. Maar dit keer bleef het niet bij een kortstondige opleving, als zijnde een reactiebeweging, zoals voorgaande keren.

Met grof geweld klommen de stieren boven de sleepkabel, waarna een enorme serie lange witte candles volgde. In een rap tempo werden alle weerstanden weggeslagen en werd onverstoord de opwaartse beweging voortgezet.

Rond 11.000 haperde de bulls even en zijn er wat zwarte candles geplaatst, maar al snel vervolgden de bulls hun rit richting het noorden. Inmiddels noteert de koers rond afgerond 12500 en is de steile uptrend vooralsnog in tact.

Maar let wel op, de candles van afgelopen weken hebben een sprieterig karakter. Bovendien is deze week een magere zwarte candle in de maak en is de RSI afgeketst tegen de OB-lijn.

Kortom, de overtuiging neemt af. Het is goed opletten op de start van een gezonde correctiebeweging.

Zwarte candles onder afgerond 12650 wijzen op toenemende berendruk en vergroten de kans op een reactiebeweging richting de steunzone op 11.000. Daarentegen houden de bulls het heft in handen bij witte candles.

Maar meerdere malen haperde de berenaanval rond afgerond 8.300-8.500. Een sterke steunzone waar de beren keer op keer gestopt werden. Zo ook eind 2012. Maar dit keer bleef het niet bij een kortstondige opleving, als zijnde een reactiebeweging, zoals voorgaande keren. Met grof geweld klommen de stieren boven de sleepkabel, waarna een enorme serie lange witte candles volgde. In een rap tempo werden alle weerstanden weggeslagen en werd onverstoord de opwaartse beweging voortgezet. Rond 11.000 haperde de bulls even en zijn er wat zwarte candles geplaatst, maar al snel vervolgden de bulls hun rit richting het noorden. Inmiddels noteert de koers rond afgerond 12500 en is de steile uptrend vooralsnog in tact. Maar let wel op, de candles van afgelopen weken hebben een sprieterig karakter. Bovendien is deze week een magere zwarte candle in de maak en is de RSI afgeketst tegen de OB-lijn. Kortom, de overtuiging neemt af. Het is goed opletten op de start van een gezonde correctiebeweging. Zwarte candles onder afgerond 12650 wijzen op toenemende berendruk en vergroten de kans op een reactiebeweging richting de steunzone op 11.000. Daarentegen houden de bulls het heft in handen bij witte candles.