Volgens Simon Derrick van Bank of New York Mellon is dat een opmerkelijke waarschuwing, zo duidelijk heeft Merkel zich nog nooit uitgesproken.

Voor de euro was de uitspraak slecht nieuws, de koers is opnieuw teruggevallen richting 1,22 dollar. De Europese beurzen noteren nog steeds in de plus, zij het met winsten die ongelijk zijn verdeeld. De BEL 20 wint ruim een half procent, de Euro Stoxx 50 iets meer dan een half procent.

Solvay begint met de productie van compounds uit speciale polymeren in China

Solvay maakt vandaag bekend dat zijn fabriek voor compounds van speciale polymeren in Changshu in de Chinese provincie Jiangsu begonnen is toe te leveren en zo tegemoetkomt aan de groeiende lokale vraag naar deze compounds voor speciale polymeren.

De fabriek bedient vooral klanten in de elektronische en de automobielindustrie, en ook de markten van consumptie-producten en industriële toepassingen in China met compounds van Amodel® polyftalamide (PPA), Ixef® polyarylamide (PARA) en Kalix® (gemodificeerd PARA).

Met deze fabriek was een investering van 21 miljoen EUR gemoeid. Haar totale capaciteit kan zonder probleem worden verhoogd en haar gamma kan ook worden uitgebreid met compounds op basis van andere zeer performante polymeren.

De installatie paalt aan de fabriek die in aanbouw is voor de speciale polymeren SOLEF® Polyvinylideenfluoride (PVDF), TECNOFLON® Fluoroelastomeren (FKM) en hun onmisbaar monomeer VF2.

Volgens Simon Derrick van Bank of New York Mellon is dat een opmerkelijke waarschuwing, zo duidelijk heeft Merkel zich nog nooit uitgesproken. Voor de euro was de uitspraak slecht nieuws, de koers is opnieuw teruggevallen richting 1,22 dollar. De Europese beurzen noteren nog steeds in de plus, zij het met winsten die ongelijk zijn verdeeld. De BEL 20 wint ruim een half procent, de Euro Stoxx 50 iets meer dan een half procent. Solvay begint met de productie van compounds uit speciale polymeren in China Solvay maakt vandaag bekend dat zijn fabriek voor compounds van speciale polymeren in Changshu in de Chinese provincie Jiangsu begonnen is toe te leveren en zo tegemoetkomt aan de groeiende lokale vraag naar deze compounds voor speciale polymeren. De fabriek bedient vooral klanten in de elektronische en de automobielindustrie, en ook de markten van consumptie-producten en industriële toepassingen in China met compounds van Amodel® polyftalamide (PPA), Ixef® polyarylamide (PARA) en Kalix® (gemodificeerd PARA). Met deze fabriek was een investering van 21 miljoen EUR gemoeid. Haar totale capaciteit kan zonder probleem worden verhoogd en haar gamma kan ook worden uitgebreid met compounds op basis van andere zeer performante polymeren. De installatie paalt aan de fabriek die in aanbouw is voor de speciale polymeren SOLEF® Polyvinylideenfluoride (PVDF), TECNOFLON® Fluoroelastomeren (FKM) en hun onmisbaar monomeer VF2.